ledna 15, 2014

The snow glows white on the mountain tonight.


The snow glows white on the mountain tonight, not a footprint to be seen. A kingdom of isolation and it looks like I'm the queen. The wind is howling like this swirling storm inside. Couldn't keep it in, heaven knows I tried. Don't let them in, don't let them see. Be the good girl you always have to be, conceal, don't feel, don't let them know. Well now they know.. Let it go, let it go. Can't hold it back anymore. Let it go, let it go. Turn away and slam the door. I don't care what they're going to say. Let the storm rage on. The cold never bothered me anyways.

FROZEN - SOUNDTRACK

Možná už máte všichni tuto písničku ohranou, ale já si ji zamilovala. Jak v češtině (pouze v kině, neb na YT je zatím jen ve velmi špatné kvalitě), tak v angličtině a hlavně, když ji zpívá Idina Menzel. Viděla jsem však už plno coverů a nebyly vůbec špatné :) Musím říct, že tato písnička se tvůrcům filmu Ledové království vážně povedla. Dále miluju Do you want to build a snowman? a For the first time in forever. Co říkáte na tento soundtrack? :)

2 komentáře:

  1. je boží ! na yt jsem právě taky našla jenom ve špatné kvalitě a nebo jenom útržky, kde zpívá monika absolonová a do toho dělá nějakej rozhovor... mně se teda moc líbí i ta verze od Demi Lovato :)

    OdpovědětVymazat