prosince 31, 2013

What was important in year 2013?

Řekla bych, že to byl zcela středně kulturní rok. Lépe to vše shrnou fotky, ale menší popis bych dodat snad mohla.. V roce 2013, kterého jsme se neměli dožít, jsem začala scrapbookovat, vyšla Lysou horu ve sněhu, snědla strašně moc čokolády, dokončila první ročník na gymplu a začala druhý (doufala jsem, že bude jednodušší, ale není -.-), zamilovala se do bílé, přestala si malovat linky a zase začla, snažila se naučit na snowboardu, oslavila 17. narozeniny, sestrovala se sestrou, s bratrem jsem natáčeli loutkový film, dvakrát jsem navštívila Vídeň, loučila se s Kateřinkou, neb odjela do Francie, upekla mraky perníčkových oveček, začla poslouchat Imagine Dragons a Coldplay, byla na koncertu No Name, snědla strašně moc Picoballa bonbónů, zažila úžasnou rodinnou dovolenou po republice, pracovala ve speciální školce pro děti s postížením, dívala se jak Hrdina letadluje, hrála na klavír, chodila do tanečních, měla krásnou kolonu, znovu navštívila skvělé Karlovy Vary, podívala se i na Slovensko, dostala zrcadlovku!!, začala dělat videa, prvně si sama koupila něco ve Starbucks, víc se zajímala o své zdraví, tančila na školní Vánoční laťce vánoční tanec jako Joker, brodila se v listí, dostala nádherné dárky na Vánoce a měla nejlepší bramborový salát, s celou rodinou jsme měli výstavu ve Fulneku, dostali jsme naše první mimi (jsme pěstouni na přechodnou dobu) a pak ještě 3 další, s Hrdinou jsme oslavili roční výročí a měli jsme se zkrátka bezvadně. Jaký byl váš rok 2013? :)






Bylo opravdu těžké vybrat z každého měsíce jen 4 fotky a o letních prázdninách teprve, takže omluvte dvě výjimky. Letos to bylo opravdu nabité. Byli jsme v Čenkovicích na rodinné dovolené, kde jsme se sestrou hlídaly děti, pak jsme se cestou do Plzně na strejdovu chatu stavili v Bolce a v Praze. Kdo pozná všechny prázdninové fotky, o jakou akci se jedná (někdy nejde o akci ani událost, jen takové prosté focení, v obou měsících je taková fotka jen jedna), získává zlatého bludišťáka.







9 komentářů:

  1. nádherne fotky ako vždy :) ani neviem ktorá je naj:)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezké :-) A skvěle zpracované :-) Šťastný Nový rok, Danielko :-)

    OdpovědětVymazat
  3. mala si krásny rok.
    a dúfam, že ten ´14 bude pre teba ešte krajší. si skvelá.

    OdpovědětVymazat
  4. Jů, to je krásný shrnutí roku. Ty koláže jso super, možná si taky udělám něco podobnýho :) tak hodně úspěchu s blogem i s životem na další rok! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný fotky! Taky si toho zažila spoustu koukám :) tak ať je 2014 ještě lepší!

    OdpovědětVymazat
  6. to je kouzelné, vážně, jsi talent! :) A huhů, jsem tam takyyy! :D :)

    OdpovědětVymazat